Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själ mörknar

 

Hjärtats inre balans

skakig och liten

 

Inre själens tårar

djupa och sanna

 

Hjärtats smärtsamma

otrygg och fel

 

Inre själens tankar

onda och jobbiga

 

Hjärtats hopp

försvunnet

 

Inre själen

mörknar




Fri vers av Cajsa
Läst 297 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-06-14 12:01



Bookmark and Share


  Moa Paulsson
vacker, vacker. gillar hur du låter mellanrum tala nästan lika mycket som orden.
2008-06-24

  Fånga dagen
Vackert och sorgligt samtidigt ur smärtan födds nått annat
Anna-Kairn
2008-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg