Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Torvald - mannen som gav den flyende hakan ett ansikte


17/6: Namnsdagslimerick till Torborg och Torvald

 

 

När Torvald tog Torborg till maka

så var det mest för att få smaka

ett lyxliv med sex

men nix sa hans kex.

Då tappade Torvald sin haka! 




Fri vers av © anakreon VIP
Läst 339 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-06-16 06:21

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  korpfjäder
Hädanefter kommer det att heta att man gör en Torvald...
2008-06-18

  Rune Thorsell
Ju intensivare förväntan — dess smärtsammare besvikelse.
2008-06-16
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP