Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

slutet på icaromansen


notering;
det har börjat en ny kille på ica
som sitter i kassan och är nästan söt
han heter todd för sånt ser man

den andra killen på ica, min kära ivan
är inte min kära längre, han är varken
enda killen i kassan eller speciellt speciell
och dessutom har han en namnbricka som
det står \"samuel\" på, och varför ivan har
en namnbricka som det står samuel på är
ju bara helsjukt, han blir blir bara konstigare
och konstigare för var dag som går...

det är bäst jag släpper honom innan jag
också går runt och sätter fel namn på folk...

over and out.




Fri vers av inutimonster
Läst 435 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2008-06-17 21:20



Bookmark and Share


    Tempestuous
Härligt annorlunda!
"han heter todd för sånt ser man". Oh yeah!
2008-06-29

  Fineshrine
du är så jävla skön :D
i like i like i like.
2008-06-19

  mayhem and order
....En av fem nu på morgonen-en av fem-Grattis
2008-06-19

  mayhem and order
Skön...lite psykotist tänk och det är ju aldrig fel, alls.
2008-06-18

  korpfjäder
*skrattar så skatan utanför förskräckt flyger härifrån* Har Ivan satt på sig fel namnskylt!!!! Wow. Och vad är det som får någon att använda en skylt där det står todd?
Underlig icabutik det där. Kanske är det en av de filialer Bert öppnar här och där?
2008-06-17

  RiJoKu
hm. lite sött tycker jag.
Kanske dags att man börjar på jobba på ica hahahaha.
(För att få bli döpt till något nytt av en söt tjej :P )
2008-06-17

  Larz Gustafsson VIP
\"Han heter Todd, för sånt ser man\"

Oslagbart!
2008-06-17
  > Nästa text
< Föregående

inutimonster
inutimonster