Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vem är vän och vem är fiende?


En förtvivlad dans

Jag minns den natten.
Jag gick ut i mörkret
och dansade med Djävulen.

Dimman omslöt mig,
marken gungade,
när jag dansade med Djävulen.

Jag svävade iväg,
lät mig förtrollas och förföras,
i min dans med Djävulen.

Jag fick erbjudanden
som jag inte kunde motstå
under min dans med Djävulen.

Jag blev lovad ett säkert slut
på denna plåga ni kallar livet
om jag dansade med Djävulen.

Han log och drog mig närmre,
jag svarade och log tillbaka
när Djävulen bjöd på min sista dans.




Fri vers av wedquinna
Läst 293 gånger
Publicerad 2008-06-18 23:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

wedquinna
wedquinna