Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
pg-13


jag är våldtäkt






dina fingrar lämnar avtryck
river hål

glider in mellan mina skinkor




jag räknar ut
vinkeln
mellan min vilja
och min kropps kunna

resultatet blir ofelbart våldtäkt








hjärta rimmar på
smärta

kunna rimmar på
knulla

rent matematiskt vill du ha mig
vad du än säger







och jag ser

dina fötter blöder

det måste vara
allt glas
jag drömt om
som du trampat sönder








han måste vara dum i huvudet
för varje våldtäkt

blir ett sjuhelvetes jävla party
i hans
närvaro

(det du!)








du trodde att det bara var
rumänska gatubarn

men lösningsmedel
i plastpåsar
finns överallt






gamla synder blir nya sår






din fitta: en vulkan







och jag vill ringa dig men vågar inte

men du

doftar svagt
av våta lår
av menstruationscykeln jag följer
i fascination

och det kanske räcker







och jag

drar min tunga
längs ytan under hennes arm







tänker på

hur orgasmer frigör
och förlåter

hur tanken
kan appliceras på allt








därför:

jag är våldtäkt


jag är din

våldtäkt












Fri vers av Robert W
Läst 1058 gånger och applåderad av 29 personer
Publicerad 2008-06-20 14:21



Bookmark and Share


  aol
kunna knulla rim bravo
2008-08-17

  wellness tina
så dj*vla Bra
2008-06-24

  madinsane
japp. lite smutsigare, lite råare, aningen mer rätt på än vanligt. och du bevisar att du behärskar allt.
2008-06-23

  guld
slående! jag berörs i grunden, detta bokmärks omedelbart!
2008-06-22

  Anguis
kunna rimmar på
knulla

Nej, det är inget slutrim. Det är en assonans.
2008-06-21

  Fånga dagen
Bra skrivet
2008-06-21

  inutimonster
jag läser den om och om igen men den säger mig ingenting. i don\'t get it.
2008-06-20

  Maria Zena Viklund
jag kan bara instämma med jacob nedan, bra skrivet!
2008-06-20

  mayhem and order
Kränger från \"du\" till \"henne\" och en mellanlandning i dej och ditt. Tänker ofta på Mando Diao när jag läser dej, nu tänker jag mer på Nick Cave och det är gott, bara gott.
Så här är det; Du har sköna tankar & den här är inget undantag!
2008-06-20

  Teresia Ridell
Fängslas onekligen..delvis motvilligt.. Gillar, stämmer in i : \"hur orgasmer frigör och förlåter\".
Den sexuella kraften bör aldrig underskattas. Vi människor drivs klart av sexuella drifter; allt förstånd till trots.
2008-06-20
  > Nästa text
< Föregående

Robert W
Robert W