Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mörka himlar & Fåglar

Mörka moln kantas av ljusa ängar.
Över svarta himlar flyger fåglar.
Och där finns jag.

I dina svarta stunder.
Flyger jag.
Som en fågel.

För dig.




Fri vers av HerrGlad
Läst 665 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-06-21 00:28



Bookmark and Share


  Lina Hellstrand
riktigt vackert.
dina ord berör mig som aldrig förr.
2008-06-22

  inutimonster
vilken fin, om att alltid finnas där. applåder!
2008-06-21
  > Nästa text
< Föregående

HerrGlad
HerrGlad