Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ännu en gammal dikt jag återfunnit.


tonerna av tystnaden.

Musiken ger mig tid att tänka
På dig och ditt mysterium
Himmelen är svart idag
Jag undrar var du är
En dag som denna
Kanske minns du mig
Som jag alltid minns dig
Varje gång det regnar




Fri vers av Lina Hellstrand
Läst 351 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-10 23:23



Bookmark and Share


    Oprofessionell
dina gamla dikter
är också jävligt bra, precis som du är nu
känslorna kommer helt enkelt fram.
2008-08-12

    Nicklas VIP
"varje gång det regnar far jag tillbaks
varje gång ett sommarregn når mitt tak.."

Din text fick mig att tänka på den låten, av Gyllene Tider såklart..
Och den låten fick i sin tur mig att minnas underbara minnen..

Väldigt fint skrivet!
2008-08-11
  > Nästa text
< Föregående

Lina Hellstrand
Lina Hellstrand