Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att våga lita på livets kärlek igen


Min sorg

En knuten hand i min ficka.
Förmår ej att rätas ut.

Sorgen över sveket.
Rister i mitt inre.

Krampen i mitt bröst.
Övergår till gråt.

Min knutna hand är stängd.
Vem vågar jag öppna den för.




Fri vers av Piann VIP
Läst 408 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-06-23 17:41



Bookmark and Share


  friheten
Svek är en av de värsta sakerna som drabbar oss. Men ändå måste vi lita på människor. fin diktat!
2008-06-25

  Ronny Berk
så väl förmedlas känslor av sorg och svek genom den poesin...
även förhoppningar uttalas i frågan men skymtas mera synligt mellan raderna...ja...
2008-06-24

  berxper
Att känna sig sviken av någon man älskar, är hemskt!
Det kan verkligen sätta sina spår.
Bra skrivet!
2008-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Piann
Piann VIP