Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Faller tunga ner

 

Faller tunga ner

din kärlek till mig

glasskärvor

från svalget 

brustna gutturala ljud

som rivjärnsskrapade

finner plats

i en fånges tanke

din kärlek till mig

 




Fri vers av Alina Ögger
Läst 487 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-06-24 13:18



Bookmark and Share


  Jer
Har aldrig förstått kvinnors attraktion till glasskärvor. För mig ett återkommande inslag i er poesi. Tror inte en man skulle finna plats för ordet i sin dikt. Hursomhelst...

Gillade det starka underton i dikten, som ord om/från ett älskande par.

Tillbaka till glasskärvor...

Hur skulle det vara utan glasskärvor från svalget och rivjärnsskrapade undrar jag:

Faller tunga ner
din kärlek till mig
från svalget

brustna gutturala ljud
finner plats
i en fånges tanke

din kärlek till mig


Asch, blir för smörig tycker jag.
Originalen är nog bättre! Bravo!
2008-06-24
  > Nästa text
< Föregående

Alina Ögger
Alina Ögger