Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Stolt och så vacker


Du vackra

Du står så stolt i
solbacken den sköna.

Du lyser i all din prakt,
inte är du blyg du stolta.

Din färg är som smultronens,
lockande och förrädisk.

Vallmon den vackraste av allt.




Fri vers av Piann VIP
Läst 315 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-06-25 22:09



Bookmark and Share


  Lia-Lej
Visst har vi mycket att lära av blommorna!!
2008-10-06

  Larz Gustafsson VIP
Den kan ju söva en också...Berusa...
Men vacker är den alltnog.
2008-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Piann
Piann VIP