Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"...men jag vill ha dig naken då!"


27/6: Namnsdagslimerick till Selma och Fingal

 

 

"Du Selma", sa Fingal en kväll

"din blommiga särk av flanell

med sprund akterut

har ju tjänat ut -

nu återstår au naturel!"

 

 




Fri vers av © anakreon VIP
Läst 324 gånger
Publicerad 2008-06-26 05:08

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
...nu återstår au naturel...
där är det mer naturligt att 'nu'
spelar in, som det är nu
är det mer av upprepning
2008-07-01

  lodjuret/seglare VIP
...har nu tjänat ut...
jag skulle nog skippa tidsangivelsen 'nu'
annars var den klart säll
2008-07-01
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP