Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kallt möte

Gråa, kalla väggar

sluter sig omkring

 

Tysta blir stegen

andetagen flämtar

 

nej

 

Vita, avlånga dörrar

öppnar sig intill

 

Stilla blir stegen

andetagen tystnar

 

nej

 

Tar modet

tar på masken

 

vågar ta steget...




Fri vers av Cajsa
Läst 229 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-06-26 09:54



Bookmark and Share


  Ronny Berk
den texten förmedlar känslor av kyla och tystnad... men mellan raderna förnimmer jag värmande viskningar...
2008-06-27

    Lindizz
Din text ger olika tolkningar, vilket gör texten mycket bra, starkt och sorgset.kram
2008-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg