Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
bara lite ord..mycket tankar nu så inte så stor koll på vad det här blev men kommentera gärna


slå då

har en orange skrikig
glad
tröja på mig
alla måste ju se att jag är
så lycklig

kramar hårt om
det sköra vita rosenbladet
i min vänsterhand

den högra spänd
beredd
att slå till
tillbaka

snälla slå mig någon
jag behöver det verkligen

få utlopp
få känna
leva

snälla slå mig någon
jag behöver det verkligen

behöver känna att jag lever
någon fysisk kontakt
närhet
för mycket smärta
inombords

snälla
ett litet slag är allt jag behöver
för att kunna gå vidare

slå då




Övriga genrer av Frida E
Läst 677 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-07-06 23:10



Bookmark and Share


  Kicki Karlén
Ibland gör den här sidan mig mörkrädd, man läser en känsla som man precis själv har känt.. Ruggigt bra skrivet!
2005-12-23

  Baldy
yea, I know that feeling..
2005-07-25

  Robin B. E. Sjöberg
Bra beskrivning av svårgripbara känslor.
2005-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Frida E
Frida E