Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett ansikte formas

 



Vem är den som barnets
fantasifulla röst brutalt
tystnar?

Vem är den som krossar
dagens glädje och framtidens
hopp?

Vem är den som vågar låta
evighetens låga sakta
slockna?

I drömmens natt tusen gånger
denna dör och åter tusen gånger
till; när vakenhetens verklighet
blir till en oändlig mardrömsjakt
 där döda minnen vandrar tätt intill
och varje nytaget steg följs av ekande
röster sjungandes i kör.

~ Du som glömde vem du är
  och blev din egen fiende
  Vi är dina handlingar
  Vi är vem du valde att bli
  Vi är dina önskningars
  brutala mördare. Minns du?
  Minns du oss? Du kan inte
  förneka oss! Drick Drick Drick!
  Drick ifrån ilskans bägare glömskans 
 dryck och se hur ditt blod rinner från dina
 mungipor och ner på den svarta asfalten.
 Spring inte ifrån oss vi är in i dig och håller dig
 vid liv. Se! Dina tårar är fångade i våra nagelbitna händer.
 Befrielse? Befrielse? Vem tror du att du är utan oss?
 Ingenting ingenting! Du är ingenting! ~

Lyktan står på golvet med stormglaset krossat.

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Night Soul Woman
Läst 567 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2008-06-29 15:42



Bookmark and Share


  Ilona _L
Ghaaa! Så superbra!
2008-06-29

  Larz Gustafsson VIP
Gävle i ett nötskal.
2008-06-29

  Cadena
Jättefin. En bra påminnelse och många rika tankar. Gillar sista raden och hur den kommer. i sammanhanget.
2008-06-29

  Maria Zena Viklund
wow! vilken glöd, fantastiskt skrivet, applåd o bokmärke!
2008-06-29
  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman