Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HJÄRTAT FÅR VINGAR

HJÄRTAT FÅR VINGAR

Kärleken är som en sommarbris
den smekar runt i kroppen och fyller
varje känsla så djup, att hjärtat får vingar

Bo Grapenskog




Fri vers av Bo Grapenskog
Läst 347 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-06-30 20:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bo Grapenskog