Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag köper tjocka diktsamlingar...


så jag kan se

hur "proffsen"

jobbar



bara för att sedan

göra precis

tvärtom.






på mitt eget sätt




Fri vers av Knasboll
Läst 499 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2008-07-01 19:27



Bookmark and Share


  Jean-Michel Orblin
Hur blev det då?
hur blev dikterna?
spännande
2009-10-14

  Junibarn
Smart ja.
2008-08-10

  Whytina
Klockren säger jag bara!
2008-07-01

  Larz Gustafsson VIP
Underbart!
2008-07-01

  Bissen
Det gör du sååååå rätt i! KANON!
2008-07-01
  > Nästa text
< Föregående

Knasboll