Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hamnens rop


mandelträdets nöt eka


finn bitterhetens kärna


så får du ro




Fri vers av berxper
Läst 462 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2008-07-01 21:57



Bookmark and Share


  beam72
WOW denna är SUPER BRA
i dubbel bemärkelse
Gillas skarpt :))
2010-11-16

  Elin Katten Lo
Fyndigt och sant. Undrar om det är så att man får ro när hittar kärnan. Det kanske man får. Då ska jag bli bitter. Det kanske är bitterhet som gör en lycklig. Vem fan vet. Inte jag.

:P

Tack för fin dikt!

E
2008-07-02

    Melona
snyggt och fyndigt...

det ligger oftast något och lurar bakom och i dina ord
2008-07-01

  Mygg
Ha, ha....i en eka får man ro!!!
Hamn, eka, ro...kan inte låta bli att läsa den på det här sättet
2008-07-01
  > Nästa text
< Föregående

berxper
berxper