Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Journey

 

jag blir nostalgisk till föremål
för små söta ord invävd i en melodi
och jag sitter leende instängd på mitt rum
lukter från då omger mig i en oas
finns jag vaggande i en skrivbordstol
jag nynnar till rytmer som handlar om
att återvända

sköna hopp smeker mig inifrån
och jag lyssnar




Övriga genrer av Laijza
Läst 298 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-07-02 14:19



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Vilken underbar text ...och slutet är som den skänaste symfoni
"sköna hopp smeker mig inifrån och jag lyssnar"
2008-07-03

  Elin Katten Lo VIP
Jag gillar hur du fångar upp det lilla, det som liksom finns nära varja dag, men som vi inte reagerar på - eller kanske ens märker. Tycker även om stämningen i dikten, den är inte ensam - den är lugn, behaglig och nöjd. Alla borde vrida ner tempot, lyssna.

Tack!


E
2008-07-02

  Nina V A
titel som gott sammanfattar det du skriver och det är följsamt igenkänningbart och välbeskrivet, nostalgia och nynning inifrån, skön resa
2008-07-02

  Sanningsägaren VIP
mjuk följsam
gillar melodin
i denna
2008-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Laijza
Laijza

Mina favoriter
kökskärlek
Genklang