Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Viskar du älskar mig



älskar hur du viskar dina ord
ljuvliga ord, tätt tätt intill

viskar du älskar mig

älskar hur du ser på mig
hur du rör vid mitt innersta

med kärlekens äkta känsla




Fri vers av sunnanvind
Läst 338 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2008-07-03 20:57



Bookmark and Share


    JJ VIP
Vackra viskningar kan verkligen ge upphov till mycket mer storslagna känslor än viskningens volym! Mjukt och vackert! Applåd så klart! Mvh. JJ.
2008-07-05

  Lasseman VIP
Åh! ja den underbara vackra kärleken när den är så vacker som du skriver den och den känns där inom en.. ja då är det äkta
2008-07-03

  Bibbi VIP
Underbara tillstånd.
Applåd!
2008-07-03

  anits VIP
Så underbart vackert
och känslosamt
2008-07-03

    Lindizz
åh så vackert om den magiska känslan i äkta kärlek. Varma applåder!
2008-07-03

  friheten
Den underbara kärlekn. Vacker!
2008-07-03

  devilsangel
Suck..ja den kärleken *S*
Fint skriver du om det äkta...så som det ska vara :))
2008-07-03
  > Nästa text
< Föregående

sunnanvind