"Flock - Att tillhöra - Lämna mig inte ensam!!!" " />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Flock - Att tillhöra - Lämna mig inte ensam!!!"


.. min mormor sa (enligt min mor) .... så här:

 

 

~~

" Vi! sa svinskiten och rullade sig bland småpärena."

~~ 




Övriga genrer av Pot Pourri
Läst 336 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-07-04 01:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri