Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fri tolkning.


I EN PARK

I EN PARK
Jag stryker dig lätt över kinden
Får tårar i ögonen och skyller på vinden
Älskling, detta är bara ett av många fler hej då
Vi sitter i en park tillsammans och solen lyser grå

Där sitter vi hela natten och bara minns
Vet du om älskling att du är det vackraste som finns
Du ler lite grann medan du tittar ner i marken
Vi sitter tätt intill tills nästa dag där i parken

Åh, älskling, tänk om farväl inte fanns
Då skulle vi fått vara tillsammans någon helt annanstans
Men här sitter vi som två fångar i ett paradis
Medan kylan omsluter vår park helt i dis

Snart är klockan för mycket och det är dags att gå
En natt med dig älskling är det bästa man kan få
Jag älskar dig, hej då och allt det där
Möt mig igen i nästa liv just precis här




Fri vers av Chriztian Wennersten
Läst 666 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-07-05 19:30



Bookmark and Share


  Sorgsenheten
Så otroligt fin, jag blir helt gråtfärdig.
2009-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Chriztian Wennersten
Chriztian Wennersten