.. hejhej kusin. minns du? eller är det en skröna som går bland oss..? ;)" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.. hejhej kusin. minns du? eller är det en skröna som går bland oss..? ;)


Skräckfilm

 

En släkting på bio.

förskoleårsgammal

Barnen från Frostmofjället

 

stormen ven

fjället högt stort och farligt

lillan borta

släktingen livrädd

 

själv liten

mitt i publik stor ställer hon sig upp

i mörkret

skriker hjärtskärande med stora ögonskräcken

 

Hoo' har'om Tajjeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!

 




Övriga genrer av Pot Pourri
Läst 232 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-07-05 20:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri