.. rofyllt göra göra haiku. ren meditation :)" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.. rofyllt göra göra haiku. ren meditation :)


mer haiku

 

~~

lagt sten på börda
poet på cementblandarkurs
var tyst som muren

~~

 

 

~~

snåriga stigar
genom buskiga backar
barren kvar i päls

~~

 

 

~~

skriken ekar högt
maskopi med hämtad hjälp
vattenkrig i maj

~~

 

 

~~

förstrött sinne trött
beströr svartbotten med dröm
magisk mjölkgata

~~

 

 

~~

myra släpar strå
bonusen drogs in till slut
stack som många gjort

~~

 

 

~~

föll som en fura
barka sta' med kvistfritt skaft
avverkad kulle

~~

 

 

 

 

 




Bunden vers (Haiku) av Pot Pourri
Läst 308 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-07-06 03:54



Bookmark and Share


  thyra
Åh du är så ordklurig så det är en fröjd att läsa :)
2008-07-06
  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri