Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Res på dig och/ glöm aldrig vem du är








Nu jävlar anamma får det va slut
På mörkret faktiskt

Idag var jag vaken kl 07 bra va
Så himla underbart
Och jag har fått vägledning av min behandlare
på ätstörningsenheten
För att ta mig på fötterna igen

Jag ska
jag vill
ja kan

Inget är jättelätt att genomföra
det har ingen sagt heller
Stå emot när allting känns som svårast
håll fast i den handen du vet som är rätt

Ingen kan leva ditt liv
Du måste leva ditt liv själv
Ta ansvar igen
Sköta om sig
Ta hand om sig
Klappa på sig

Jag vart så glad
När jag träffa alla mina med
människor idag som kämpar mot samma väg
att bli fri från Ätstörningen och missbruket
Dom är så tappra så duktiga
Min gulliga snälla men hårda behandlare
som gett mig verktyg igen
För att styra upp allt
i min vardag

Nu är det jag som
Bestämmer och ingen annan
Men glöm inte att
Förlåta dig själv
För du och jag är
Bara Människor
Som gör vårt
Bästa
Men ibland
Så tar
man snedsteg

Sådant är livet
Carpe Diem
Låt oss
Fånga dagen igen




Fri vers av Fånga dagen
Läst 448 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2008-07-08 16:56



Bookmark and Share


  Tera
Styrka..
2010-02-04

  Madde69
Dina ord andas hopp och styrka!
2008-07-16

  Nasrin
Att våga se sig själv ärligt och öppet kan ibland leda till kris och smärta , MEN kan också utveckla en som människa och bidra till srörre livskvalitet.
Det handlar om att acceptera vår svagheter för att får styrka.
Mycket vackert skrivet!!!!!
2008-07-11

  Larz Gustafsson VIP
Allt kan verka så enkelt.
Jag har också fattat så kallade kvalitativa beslut.
Det har jag lagt av med.
Allt spricker i alla fall i slutändan.
2008-07-11

  Elaine.S VIP
Bra och viktigt budskap...man behöver få rätt verktyg ...
2008-07-10

  Ola Rydberg
fin och viktig dikt
2008-07-10

  jardan
Vilken styrka du formulerar, lycka till
2008-07-10

  Ordregnspoeten
Självhjälp tolkar jag som att man ska vara kompis med sig själv och komma på sätt att själv må bättre och hantera sin omvärld på ett sätt som inte skadar en själv. Ofta måste man just klara svåra saker själv och det är just det man måste hjälpa sig själv med. Du klarar det och det är bra med jävlar anamma.
2008-07-09

  anits VIP
Underbart och verkligen
berörande
kramar
2008-07-08

    Lindizz
Väldigt fint och berörande , ger styrka i dina ord med härlig energi som ger hopp. Kram
2008-07-08
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen