Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lika värdefull..

bakom mitt yttre
faller en märklig känsla
osynlig i synligheten

viljan att gömma mig
medan känslan är obeskrivlig



andra runt omkring
skrattar, pratar om allt

verkar finna sig själva
och lyckan den strålar i topp

~

samtidigt


är känslan obeskrivligt ensam

värdet på min själ
sjunker allt djupare
ner på bottens hav


~


gör ett försök att dra mig upp


tittar upp mellan himmelens grå
och ser era vackra själar
i alla färger av nyansers kärlek

utanför

står jag ensam i trasor
i hopp om eget värde

att känna sig lika värdefull




Fri vers av Lindizz
Läst 292 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2008-07-08 17:03



Bookmark and Share


  devilsangel
Att känna sig mindre värd är en svår känsla..men givetvis är du lika värdefull och vacker som alla andra...du är unik för den du är vännen!
2008-07-10

    Petro Nella
Vackert
2008-07-08

    Maria Malm
Du är lika värdefull som andra. Ibland är inte andra så lyckliga som de ser ut.
2008-07-08

    Cajsa
Du är lika värdefull som alla andra vännen, kram till dig från mig
2008-07-08

  friheten
Tycker som F, och sedan är du är likavärdefull som alla andra, även första kommenatren påpekade. Du är bra som du är!

*kram till dig!*
2008-07-08

  Freeman
* du är en underbar poet, en underbar tjej, en underbar skrivarvän...det finns inga tvivel om att alla som fått läsa dina texter och tagit del av dina tankar, känner precis likadant...applåder för din fina och otroligt ärliga text, Lindizz!
2008-07-08

  Fånga dagen
Du är lika värdefull som alla andra
Glöm inte det

Kram a-k
2008-07-08
  > Nästa text
< Föregående

Lindizz