Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

som en tanke som en längtan om en pojke



jag ska plocka dig 7 sorters drömmar
att smyga in under din kudde
när du sover när du andas när jag tror du inte ser
så ska jag älska dig
bakom din nacke inunder lockar tätt mot mina läppar
ska jag hålla dig nära så nära så länge och kyssa
dina ögonlock ditt leende om natten; då

när jag tror du inte ser




Övriga genrer av Smultris
Läst 769 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2008-07-09 12:20



Bookmark and Share


  Pojken i Svart
Oerhört vacker text. Trots sin korthet målar den vackra bilder i mitt huvud. Är särskilt svag för dessa rader

"när du sover när du andas när jag tror du inte ser
så ska jag älska dig"

Upprepningen på slutet är enligt min mening bra, jag tycker den binder ihop allting bra.
2008-07-25

  Manal
vilken vacker förklaring
2008-07-09

  [ShadowWalker]
Går verkligen att se ur fler vinklar dessutom...

Den kärlek man inte riktigt vågar uttrycka i rädsla över att bubblan kan spricka, på natten i drömmen växer den...

Vackert som alltid, visserligen alldeles för länge sen jag läste av dig men ju mer jag gör det desto mer inser jag vad jag missat, MYCKET!
2008-07-09

  karenina VIP
komprimerad och vacker. gillas!
2008-07-09

  Last Word Spoken
Å, urgulligt!!!
2008-07-09

  Daniel_78 VIP
bra.

jag väger lite på hur jag ställer mig till upprepningen
i slutraden.
men jag gillar den, den väger precis som jag, som en våg.
jo så är det.
2008-07-09

  Ola Rydberg
vackert
och orginellt
2008-07-09

  Sländan
Vackert så vackert det allra sötaste smultronet!
2008-07-09

  Tess the mess
som en fin text! som en kärlek lätt som en viskning
2008-07-09
  > Nästa text
< Föregående

Smultris
Smultris