Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Plantering av blommor så rofyllt









Plantering av blommor kan vara
så rofyllt

Titta på blommorna man ska
plantera tar ur dem ur sina askar

Gräva med händerna i jorden
med gula plasthandskar

Förvånas att dessa små blommor
doftar gott för jag som alltid
trott att Tagetes luktat så illa
Men inte dessa

Färgerna är så vackra
Nyanser av orange
Och Gult
Gult och vinrött
Så vackra dom lyser upp
i all sin prakt

Nu är balkongräcket
helt fullbordat

Nu blommar det av
Petunior
Marguriter
Penseer
Tagettes
i blomlådorna

I krukorna växer
Det pelargoner
en är alldeles ljusrosa
Dom andra har inte
börjat blomma än

Blommor gör mig
Varm och lycklig
I hjärtat




Fri vers av Fånga dagen
Läst 418 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-07-09 23:27



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Blommor och att få placera ut dem vackert...mmmm det är härligt..
2008-07-10

  Ordregnspoeten
Att vistas i vackra miljöer och att se sådant ögonen gillar att se är som balsam för själen. Det finns nog en viss poäng i också att blommorna behöver vår omvårdnad för att överleva. Man är behövd.
2008-07-10

  anits VIP
Vad härligt blommor är en
lisa för själen de ger lugn
och ro, både att plantera
och sen vila ögonen på
2008-07-09
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen