Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känslostormar


frustation

slåss inombords

boxas med mitt inre

ensam är stark 

tankarna i omgångar

lämnar oförstående blickar

i mitt inre kaos

greppar efter luft

frustation

nära att spricka i gråt

utanför ler de yttre

medan själen drunknar

i stormars hav

 




Fri vers av Lindizz
Läst 275 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-07-10 11:25



Bookmark and Share


  Lejonhjärtas poesi
Berörande skrivet om starka känslor.
2008-07-13

    tramp
mina läppar skrattar och ler
men att hjärtat gråter är det ingen som ser...

smärtsamt bra text
2008-07-11

  devilsangel
Känner igen varje ord...känslostormar kan vara så otroligt jobbiga! Fint skrivet vännen...
2008-07-10

  Il poeta della luna
Oj vilken stark text!
Det hoppar fram i ett slags flyt, där varje ord får tid att dröja sig kvar och göra sig permanent!
Det är härligt att läsa - den blir så mycket mer äkta och levererande då(!)
Verkligen duktigt poetat!
*applåd*

Patrik [läs gärna min senaste]
2008-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Lindizz