Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
..jaja jag säger då det.. aldrig lär man sig, eller? ;P


Aldrig mer(men det är ju den där gläntan)

 

 

~~

varje gång jag gör det här
intalar jag mig

aldrig mer aldrig mer

 

al

 

drig

 

mer

 

hör ni
inte EN gång till



ändå
ja ändå
gör jag om det

 

om och om


och om
igen

 



väljer livet

~~ 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 262 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-07-11 14:13



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Oroa dig inte. Du har gjort helt rätt val, och tids nog kommer stunden när livet på jorden går mot sitt slut. Tills dess så får vi försöka att njuta så gott det går och leva i fred, kärlek och harmoni.
2008-07-11
  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri