Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hopp om...

 

Kom i stämning

där musiken sprakar

för själars längtan.


Skyar faller

över staden

sommarfest

i all ära.

Inhalerar dofter

av sommarregn

skådar fågeln i de blå

önskar vi solens strålar

nu ska få.

 




Fri vers av Lindizz
Läst 277 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-07-11 16:16



Bookmark and Share


  Lejonhjärtas poesi
Japp och efter regn kommer som bekant solsken, vackert poetat!
2008-07-13

  Lars Hedlin
mm gott hopp o livsenergi ..kram
2008-07-13

  Vilsen Annette-hittar vägen
Ja oh vad vi längtar.... mysig liten dikt!
2008-07-12

    Cajsa
Bra skrivet vännen
2008-07-11

    tramp
ohhh visfestival...hör toner !!


härligt !

applåd !
2008-07-11
  > Nästa text
< Föregående

Lindizz