Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
... stå vid dom jävla orden.. när sulorna sliter upp sig själva och skriker "se till att överleva"... eller är det moralheder eller är det feghet eller är det respekt eller är det.. jo, lärda läxor funkar, det gör dom


kan du återuppliva också

 

 

~~

skrattet

 

kväver skrattet
efter

 

fort

måste vara tyst

 

förlåt glömmer

 

vet
det är viktigt

 

speciellt för mig
respekt du vet



skruvstäd säger
tyst

 

jobbigt
mer ordagrannt 

 

kväver skrattet
förbereder



farväl

 

lärt läxan
väl

 

får inget sägas
kan inget visas

 

det gör för ont
för ont
att ljuga

 

sanningen går
med egen
lykta 

 

Eremitens 

~~

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 242 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-07-13 01:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri