Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommar stund

Solens smekande

värmer innesta

Dofter från grönskan

inhaleras i stilla lugn

Havets hemlighet

vet ingen om

 Ögonen vilar

 mot vacker horisont

 

 




Fri vers av Lindizz
Läst 268 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-07-13 12:03



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
fint och inerrligt varmt kram
2008-07-13

  Just Emotions
åå jag njuter av dina ord..
2008-07-13

  Maria T
En ljuvlig liten dikt.
"Ögonen vilar mot vacker horisont"
2008-07-13
  > Nästa text
< Föregående

Lindizz