Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

*Det fanns en tid då jag inte kunde säga det som kändes, men nu kan jag säga allt.



04,59



och jag vill säga saker jag inte får viska sagor med mina läppar mot dina läppar andas närheten och smaka på känslan och jag vill säga saker jag inte får så jag säger inget alls utan svär min tystnad i ditt namn

*

här stiger solen bortom de gröna fälten
du andas sömn medan mina fingrar greppar luft
jag vet inte hur man säger farväl
men jag vet inte heller hur man stannar kvar

din hud har lämnat en smak på mina läppar
och jag reser pojke; snart
mot ingenting
mot ingenstans

så jag säger inget alls
om ingenting
eller om någonstans

jag säger inget alls




Övriga genrer av Smultris
Läst 830 gånger och applåderad av 27 personer
Publicerad 2008-08-03 14:33



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tack.
2008-08-11

  Anguis
Jaså du har känt det ett tag då?

typisk smultriansk text. Sömlöshet och kärlek. Några fina rader här.
2008-08-08

  Neal
skön ton på det här
2008-08-04

  Ola Rydberg
Starkt och vackert
och överskriften
stämmer exakt
med min personlighet just nu
2008-08-03

  Sländan
fan gumman, det är vackert. det är poesi.
2008-08-03

  lodjuret/seglare VIP
Som ett stycke musik sjunget av b kasper
ibland är kärleken omöjlig
ibland så möjlig att den blir för mye
åter ibland dör vi människor för varandra

jag gillar din text
den får trenne liljor
samt ett band av blått
2008-08-03

  rebecca d VIP
ens orgsen dikt, men så fint skrivet!
gillar särskilt:
du andas sömn medan mina fingrar greppar luft

och det som kommer sedan: att inte veta hur stanna, men inte heller ur gå...ja, är inte det vår tids människa i en tragisk sammanfattning?
2008-08-03

  Teresia Ridell
Ibland är det bäst så..
Vackert, sorgset.. !
2008-08-03
  > Nästa text
< Föregående

Smultris
Smultris