Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets ögonblick

 

ögonblick skapar tid

i nuets stråleljus

där andas vindar

mellan oss

dig och mig

söker bland inre balans

undrar vart nästa ögonblick

ska landa, ta plats

längtan är brinnande

på livets stigar vi färdas

 




Fri vers av Lindizz
Läst 289 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-07-14 14:58



Bookmark and Share


  Il poeta della luna
Du har fått till en stark känsla
och ett riktigt härligt flyt -
ett flyt som jag bara älskar hos texter(!)
Duktigt poetat
*applåd*

Patrik [läs gärna min senaste]
2008-07-14
  > Nästa text
< Föregående

Lindizz