Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
repris. Allt går om igen.


Jag blundar hårt

 

Orkar jag se det här

så som det ser ut om jag öppnar ögonen

kaoset av

känslor

där ingen är med mig , ingen är hos mig.

Trassel

utan en ände att börja i

mina händer för ögonen

förstår du nu

att jag blundar för allt

kalla mig blind

men jag räddar mig själv.




Fri vers av undefined
Läst 364 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-07-16 00:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

undefined