Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
aforismer om skrivande, poesi och Poeter 1 av 5


Poeter – Den poetiska apan




En människa vill bli berättad.
I värsta fall gör hon det själv.


En del apor står
på en litterär gren.


Poet – en som skriver
sina egna reklamslogans.


Poesi – ett språk för sanningar, och för lögner.


Poesi – lockfågeln


Han gör sig lika dum som han tror hans läsare är,
så att läsarna skall tro att de är lika kloka som han.





Övriga genrer av [jimmy]
Läst 545 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-07-16 16:10



Bookmark and Share


  [jimmy]
"Han gör sig lika dum som han tror hans läsare är..."

Jag tänkte på en konkret, mycket populär författare (men också en typ av författare)...:)

/m
2008-09-06

  Mats Henricson
Vilken slutledningsförmåga ! Vilken genomträngande analytisk totalkunskap ! Jag bara baxnar ! Bokmärker !
2008-08-05

  wayward - taiga
"En människa vill bli berättad.
I värsta fall gör hon det själv."

haha, å vad bra! :D
2008-07-16
  > Nästa text
< Föregående

[jimmy]
[jimmy]