Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
aforismer om skrivande, poesi och Poeter 2 av 5


Poeter – Poeten & Flocken


“Poesin skall besjäla” –
ja besjäla flocklivet
alfahannen och parningen


Sprida sina ord – sprida sin säd.


Poesi – inom eller utanför
det allmänna tjattret?


Att skriva sig ut ur flocken


Bakom varje läst poet står häpna förläggare.


Poetens sena lön: hyllning – istället för samtida dialog.





Övriga genrer av [jimmy]
Läst 511 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-07-16 16:57



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Poeter.se har "förlöst" en Ny Filosofi-Kung ! Bokmärker ! Hädanefter kommer jag att bli en trogen läsare av Dina Oerhört Imponerande skrifter !
2008-08-05

  wayward - taiga
"Bakom varje läst poet står häpna förläggare."

den här var oxå skoj :)
2008-07-16

  Dr Jimmy Johansson The 777
Stilistiskt Slut.............
2008-07-16
  > Nästa text
< Föregående

[jimmy]
[jimmy]