ibland bara måste man.." />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ibland bara måste man..


...packa hjärnsläpp med sne'flin :/

 

 

~~

bubbel högtryck snubbel

aviga i dyk flygandes

ur laddad flaxar

febrilt förgörande fritt

 

fjärilar

 

med stubin doppad i fnitterglitter

går inget att boka 

tur man kan lägga på

biljetten fanns kvar

~~




Fri vers av Pot Pourri
Läst 242 gånger
Publicerad 2008-07-17 00:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri