Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sol vind och kärlek


Den vind som kändes

var äkta och varm

så som själars väsen

kände en samhörighet

Solen steg över oss

värmde mjukt under kvällen

hörde sång efter sång som

berörde djupare än djupast

Himmelen var klarblå

inte en regndroppe i sikte

utan harmoni och innerlighet

av djupaste frid lämnade plats

Fågeln som flög ovan

bar på frihetens vingar

mot okänd plats den svävade

förbi under kvällens sång

och ett minne av kärlek

föll som en värmade våg

 

            ~  

 

 




Fri vers av Lindizz
Läst 263 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-07-18 11:39



Bookmark and Share


  Lejonhjärtas poesi
Rofylld, varm och vacker poesi, bravo
2008-07-21

    Maria Malm
Vackert, mjukt och behagligt skrivet..
2008-07-19

    tramp
vacker sommardikt ..tar död på vilket lågtryck som helst !
2008-07-18

    Cajsa
Vacker dikt
2008-07-18

  Lilla My* VIP
Sommarkvällar att minnas med värme i hjärtat*
Vacker dikt!!
2008-07-18
  > Nästa text
< Föregående

Lindizz