Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Låt måndag vara hela livet


Tryck

 

 

fingeravtryck svärtar ner
där du varit lämnar minnen

manisk extas i galenskap
som om det gick att förbise

cyklar runt i fablernas värld
road av det som är bättre än




Fri vers av Laijza
Läst 283 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-07-19 17:45



Bookmark and Share


    Melona
Gillar den här som fan, och allra helst din snygga och talande titel!
Och du har en speciell känsla i allt du skriver, där allt inte är så uppenbart utan går att tolka, känna in efter humör och person.
2008-07-19

  Bjarne Nordbö
Skitskönt starkt uttryck i litet format.
2008-07-19
  > Nästa text
< Föregående

Laijza
Laijza

Mina favoriter
kökskärlek
Genklang