Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Paradiset here I come

'



Paradiset närmar sig jag är påväg nu
Here I come

Mitt lilla paradis och smultronställe
Jag ska vandra upptäcka njuta
Titta måla skriva
Precis vad jag vill ska jag göra

Vandra på den lilla grusvägen
ser jag skogen runtomkring mig
Snart ser jag fälten med gräset som
vuxit högt igen
Diket är fullt
av prästkragar
Som mina ögon njuter av


Hästarna står där dom brukar göra
och betar sitt sommargräs
Jag lockar på dom och ger dom lite
gräs och en varsin morot att äta


Jag tittar om det kommit några blåbär
nu har jag allt jag vill ha omkring mig
och mer därtill

Jag ser det redan framför mig
fast jag inte ens är där ännu


Jag hör hur vattnet kluckar
nerevid stranden
Jag hör båtar puttra förbi
Jag ser stora färjor svepa förbi
Jag ser fyren på andra sidan
Våran Mörkö som ligger mitt emot oss

Jag tänker på
vildsvinen om jag kommer
att träffa nån eller inte


Nu borde jag verkligeb
göra mig klar
Duscha fixa klä mig
Fixa färdtjänst
Sen bär det iväg


Hejdå mina poeter nu far
jag ett tag
Vi syns
när vi syns
igen

Glöm inte

Fånga dagen

Den är din




Fri vers av Fånga dagen
Läst 247 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-07-20 15:04



Bookmark and Share


  anits VIP
En text fylld av glädje och förväntan
och dom sista orden dem tar jag
verkligen till mig glöm inte fånga
dagen den är din
2008-07-26

  Nasrin
" Glöm inte fånga dagen, den är din.
det gillar jag.
Sant och vackert!
2008-07-20
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen