Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När du frågar: -Vad är det?


tänker jag på
om ditt leende är ärligt
eller om läpparna spänner hårt över framtänderna

JAG VILL BLÅSA UPP TILL STORM
VILL RUSA
GENOM VILDA BUSKAGEN

men jag minns inte vem jag är
eller hur jag brukar lägga rösten
när jag svarar glatt:

ingenting
det är ingen
ting






Fri vers av Alfie M
Läst 308 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-07-20 20:22



Bookmark and Share


  Steffepeffe
En liten lurig dikt med spänning, utveckling o dramatik utifrån en välfångad vardagstanke med knorr - bra komponerat! Applåd till dig.
2008-07-20
  > Nästa text
< Föregående

Alfie M
Alfie M