Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I en båt på sjön

Idag
i en båt
på sjön
satt jag
och tittade
på vyerna
på himmelen
och på alla molnen.

Det kändes som om du var med oss.

Kanske satt du där bredvid din bror?
Kanske kastade du med ditt fiskespö du med?
Kanske var du i vattnet som stänkte upp på oss?
Kanske var du i vinden som som kändes under båtens fart?
Kanske var du i solens strålar som värmde och gav färg till våra ansikten?

Jag hoppas det!




Fri vers av Gunilla Karlsson
Läst 428 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-07-20 21:37



Bookmark and Share


  Cadena
vacker. Hoppas det med er.
2008-07-20
  > Nästa text
< Föregående

Gunilla Karlsson
Gunilla Karlsson