Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Magic woman

 

magiska klingor eggar
ner på knä för ådror

urholkade uttryck rös
när mandom levererade

ingen nåd för spillda droppar
slickar sötnos röda trynet




Fri vers av Laijza
Läst 404 gånger och applåderad av 9 personer
Utvald text
Publicerad 2008-07-22 20:31



Bookmark and Share


    Melona
snyggt och svulstigt!
2008-07-24

  Ulf Lagerholm
detta känns vuxet på ett lekfullt sätt, gillar ditt puzzlande med dom små orden

* ner på knä för ådror *

* slickar sötnos röda trynet *

ironi är också en gren
2008-07-23

  aftermath
sexig underton som förvillar och fäster
intressanta rader
2008-07-23

    deb8
Underhållande och fyndig text som får mig att visualisera både det ena och det andra. Snyggt och gåtfullt..
2008-07-22

  Stefanie Nerman
jag vill att denna ska spelas av jefferson airplane
och sjungas hackigt drömmande..
väldans bra
2008-07-22
  > Nästa text
< Föregående

Laijza
Laijza

Mina favoriter
kökskärlek
Genklang