Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

om inte sanningen kan få dig att älska mig...


det känns aldrig som en lögn när
samvetet kliar under tungan och
jag sväljer det innan jag tar ton

allting känns så bra när jag ser dina
tårar klättra ner för dina kinder och
föda diken i din halsgrop

du vet,
som om gud går bakom mig och slickar
i mina fotspår tills han kräks i mina
sidenlakan där vi älskar i timmar och

det känns så rätt att säga fel
det känns så bra att vara dålig
synd är befrielse och hämnd är
bara pålägget på min macka

jag bara stirrar på dig när du gråter
och famlar med tändaren innan du
placerar en prince i munnen och
älskar ljudet av hur cancer punkterar
dina lungor och du ser förbi mig
stirrar in i solen, missar mitt leende





och älskar mig inte ett uns
mer än du aldrig gjort






Fri vers av inutimonster
Läst 575 gånger och applåderad av 28 personer
Publicerad 2008-07-22 21:58



Bookmark and Share


  tripto nin
dom här bilderna och formuleringarna föll mig i smaken
2008-08-14

  Desert dust
LÖVELI
2008-07-28

  Solstorm
du är fantastisk!
jag blir lika mållös varje gång
2008-07-24

  Bevingad
Som skrivit ur mitt eget liv :)
2008-07-24

  mayhem and order
....titeln är yummy och elakhetsälskvärdheten är god som fan den med. Tackelitack:-)
2008-07-22

    99knivesinside
"det känns så rätt att säga fel
det känns så bra att vara dålig
synd är befrielse och hämnd är
bara pålägget på min macka"

Hysteriskt roligt :) Du skriver bara bättre och bättre.
2008-07-22

    ej medlem längre
Skitbra! Så får man kanske inte uttrycka sig men jag är lite spontan...hehe
Jag njöt av varenda stavelse fram till de sista två raderna...
De är överflödiga tycker jag men det är jag det!!:)
2008-07-22

  korpfjäder
Dryper gör den. Texten. Och drypvåt blir jag av att läsa - allt liksom rinner över och dränker alla löjliga rosa bilder av kärlek jag målar runtomkring mig. Burr vad du skriver bra hörrdu.
2008-07-22

  Lena Krantz VIP
Det är något oemotståndligt bedårande elakt över denna dikt, ja och ändå inte med tanke på slutraderna.

Du är verkligen bra!
2008-07-22
  > Nästa text
< Föregående

inutimonster
inutimonster