Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hallonkyssar och lyrik

 

Förlorad dygnsrytm
och vilsenkärlek

smekande vind

hallonkyssar och lyrik
under ek i tidig morgontimma

blossande kind

längtansögon och tunga suckar
söker och håvar in

nakenben och våta grästrån
smekande sol

heligheten och lusten är vår
denna aftontimma

väsande orm, lärktrast rop
där bygger vi oss en kärleksgrop

bland nattviol och pion.




Fri vers av Maria Zena Viklund
Läst 492 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2008-07-25 09:15



Bookmark and Share


  MinAndeNavigerarGenomEvigheten
Låter som en hur bra stund som helst.
Och mysklingande beskrivandebilder gör det till än bättre läsning :)
Länge leve sommaren och allt gott den bär med sig!
2008-07-31

    Melona
tycker om detta smultronstrå av lyrik och hallonkyssar, det knastrar gott och doftar underbart om dina ord, en sån där stund av sommar jag önskar!

Fint!
2008-07-29

  katt.inc
Hallonkyssar gillar jag ju, liksom din dikt som spritter sommar, poesi och kärlek. Jag får en känsla av förstulen kärleksstund och det kittlar lite extra. En varm och glädjerik känsla sprider sig i mig när jag läser. Fint.
2008-07-26

  Michaela Dutius
Kan man hitta en bättre bädd för sin kärlek en nattviol och pion
2008-07-26

  Nina V A
Spirande, kittlande, sommardoftande och livgivande, som varm luft rakt ner i lungan, man drar halsbloss och håller kvar så länge det bara går - känslan! Härligt!
2008-07-25

  Henrik Svensson
Låter som en dag i paradiset...

...underbart förtrollande...
2008-07-25

    Maria Malm
Sensuellt i sommarens famn..
2008-07-25

  Lena Renman
Kärleksmöte i smyg om sommaren lust och fara, tjusigt vännen

lena
2008-07-25

    ej medlem längre
Skönt att möta morgonen i solen och kärleken. Bra skrivet! / R.
2008-07-25
  > Nästa text
< Föregående

Maria Zena Viklund
Maria Zena Viklund