Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gör mig naken inför dig




I din ömhet ser jag din kärlekslåga brinna

Ur dina vackra ögon ser jag endast godhet

Låter mig sakta avklädas inför din vilja

Gör mig naken inför dig

Rofylldhet sveper över, där oroshav förut fanns



Du ger mig skälen till att åter le igen




Fri vers av sunnanvind
Läst 453 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2008-07-26 21:36



Bookmark and Share


    forskaren
innerligt tack för sällsyntheten!


men, en liten undran:

vad händer om du stryker ordet "åter" i slutraden?
2008-08-02

    ingvar VIP
Inte minst sista raden säger allt.
2008-08-01

  lyckeli
Mmmm...vilken skön läsning...
2008-07-27

    Lindizz
Helt underbart vackert skrivet, dina fina ord lyser av kärlek.
2008-07-27

  Blåbäret
Underbart att få mötas, där det bara är "vi" som existerar...där man blir sedd för den man är...Underbart!
2008-07-27

  Johan Bergstjärna
Härlig dikt! : )
2008-07-26

    JJ VIP
Att kunna le och att låta sig glädjas är ett verkligt tecken på närhet och mänsklig kemi! Applåd! Mvh. JJ.
2008-07-26

  anits VIP
Så underbart vackert
gripande
2008-07-26

  Lejonhjärtas poesi
Sensualismen själv har talat och att låta sig avklädas både kroppsligen och själsligen inför den som ger får oss att le igen, ja det min vän, det är kärlek bannemig!
2008-07-26

  Night Soul Woman
En fröjd att få läsa!
Tack för läsningen:)
*applåder*
2008-07-26

  Teresia Ridell
Härligt att läsa;ger hopp o en behaglig känsla !
2008-07-26

  friheten
Väldig fin!
2008-07-26
  > Nästa text
< Föregående

sunnanvind