Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Harmoni i nuet

lätta hjärtat

känn blunda

vindens språk

famna vågorna

mellan dess

dröm och verklighet

 

 




Fri vers av Lindizz
Läst 246 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-07-27 17:26



Bookmark and Share


  * Ammi *
ja mellan dröm och verklighet .. harmoni i Nuet ..
fint!
2008-07-27

  Söder
Tilltalande och vackert! Gillar extra det avslutande "...famna vågorna mellan dess dröm och verklighet".
2008-07-27
  > Nästa text
< Föregående

Lindizz