evig

blackOUT

Ledde ingenstans

 

Det gör inte det här heller .

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trettio sekunders evig

blackOUT

Ledde ingenstans

 

Det gör inte det här heller .




Konstruktiv kritik önskas (gärna en titel också)


 

Vänder mig åt höger, åt vänster

ser bara dig, eller dig

eller någon annan

Jag faller så 

 

snabbt

enkelt

alltid på plats

inför dig, eller han eller honom

 

överallt åt alla håll,faller en liten bit

 

isär

 

Det finns inte mycket kvar.

 




Fri vers av undefined
Läst 323 gånger
Publicerad 2008-07-27 21:20



Bookmark and Share


  Janis Karlsson
Vad sägs om "Fallstudie"... kanske "Ambivalens", eller "Utdelning"?
Intressant lite text, får fundera en stund på vad den kan tänkas betyda, dessutom vill jag fundera, så väldigt bra gjort!
2008-07-27

  lilla t
Jag faller skulle du kunna döpa den till...

vet inte vad jag ska skriva... som kritik,,, svårt att ge sånt :)
2008-07-27
  > Nästa text
< Föregående

undefined