Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Reflexion


levnadsanden

levnadsanden
är en gnistrande eld
en vandrande vind
i rymder och på jorden

en del har jag själv
jag äger den inte
den äger inte mig
den äger ingen, och alla...




Fri vers av Fredrik Stillesjö
Läst 285 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-07-28 09:33



Bookmark and Share


  anits VIP
Vackert
2008-07-28
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Stillesjö
Fredrik Stillesjö